Emniyet teşkilatında intihar vakalarının önlenmesi konusunda daha etkin adımlar atılması gerektiği sıkça dile getirilen bir konudur. Polis memurlarının ağır iş yükü, stresli çalışma koşulları ve psikolojik destek eksikliği gibi faktörler, intihar oranlarını artıran temel nedenler arasında yer almaktadır. Ancak bu konuda yeterli ve sürdürülebilir mücadele yöntemlerinin eksikliği dikkat çekmektedir.
Emniyette İntiharla Mücadelede Eksiklikler
- Psikolojik Destek Yetersizliği
Polis teşkilatında görev yapan psikolog ve danışman sayısı yetersizdir.
Travma sonrası stres bozukluğu, tükenmişlik sendromu gibi yaygın sorunlarla başa çıkma konusunda destek mekanizmaları sınırlıdır.
- Tabu ve Damgalama
Polisler arasında psikolojik destek almanın zayıflık olarak algılanması, yardıma başvurma oranlarını düşürmektedir.
Meslek içinde bu konularda açık bir iletişim kültürünün eksikliği bulunmaktadır.
- Çalışma Koşulları ve Yoğun Stres
Düzensiz mesai saatleri, ağır iş yükü ve suç oranlarının yüksek olduğu bölgelerde çalışmanın getirdiği sürekli baskı, ruhsal yıpranmayı artırmaktadır.
Dinlenme ve tatil imkanlarının sınırlı olması, çalışanların stresle başa çıkmasını zorlaştırmaktadır.
- Mobbing ve Yönetim Sorunları
Amirler veya üst düzey yöneticiler tarafından uygulanan mobbing vakaları, çalışanlar üzerinde ciddi psikolojik baskı oluşturabilmektedir.
Bu tür durumların yeterince denetlenmediği ve yaptırımların zayıf kaldığı ifade edilmektedir.
Çözüm Önerileri
Emniyette intihar vakalarını önlemek için daha kapsamlı ve etkili mücadele stratejileri geliştirilmelidir. Bunlar arasında şunlar yer alabilir:
- Psikolojik Destek Hizmetlerinin Güçlendirilmesi
Emniyet teşkilatında her birimde psikologlar bulundurulmalı, memurların düzenli olarak bu destekten faydalanması teşvik edilmelidir.
Travmatik olaylarla başa çıkabilmek için özel terapi programları düzenlenmelidir.
- Eğitim ve Farkındalık Programları
Polis memurlarına, stres yönetimi ve duygusal dayanıklılık gibi konularda eğitim verilmelidir.
İntiharın önlenmesi ve yardım alma konularında farkındalık artırıcı seminerler düzenlenmelidir.
- Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi
Düzensiz mesai saatleri düzenlenmeli, memurlara yeterli dinlenme süreleri tanınmalıdır.
İş yükünün dengeli bir şekilde dağıtılması sağlanmalıdır.
- Mobbing ve Adaletsizlikle Mücadele
Çalışanlar arasındaki hiyerarşik baskı ve mobbing olaylarına karşı etkin bir şikayet mekanizması kurulmalıdır.
Şikayetlerin incelenmesi için bağımsız bir birim oluşturulmalıdır.
- Ekonomik ve Sosyal Destek
Memurların ekonomik kaygılarını azaltmak için maaş iyileştirmeleri ve sosyal haklar artırılmalıdır.
Ailelerin de dahil olduğu sosyal destek programları geliştirilmelidir.
- Denetim ve Şeffaflık
İntihar vakalarının nedenlerini incelemek için bağımsız bir komisyon oluşturulmalı ve sonuçlar kamuoyuyla paylaşılmalıdır.
Sorunların kök nedenlerine inerek sistemsel değişiklikler yapılmalıdır.
Sonuç
Emniyet teşkilatında intiharların önlenmesi, yalnızca bireysel değil, sistemsel bir yaklaşım gerektirir. Bu konuda yetkililerin daha kararlı ve proaktif adımlar atmaması, kamuoyunda tepki yaratmaktadır. Çalışanların ruh sağlığına yönelik etkin politikalar geliştirilmesi ve bu politikaların uygulanması bir zorunluluktur. Ve bunun için tedbir almayan kurumu kiniyorum